Коментарите са забранени
 Коментарите са забранени
"АТАРК " ЕООД получи одобрение № BG_1D03

На 29.12.2009 г. „АТАРК” ЕООД получи от Българския институт по метрология, който е нотифициран орган по оценяване на съответствието на везни с неавтоматично действие №1957, Одобрение № BG 1D03 по процедура за оценяване на съответствието „Осигуряване качеството на производството”, което одобрение удостоверява, че системата по качество на „АТАРК” ЕООД с обхват „Производство и проверка на везни с неавтоматично действие” удовлетворява изискванията на Приложение №5 – Процедура за оценяване на съответствието „Осигуряване качеството на производството” от Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на везни с неавтоматично действие, приета с ПМС №114 / 2003, във връзка с Директива 90/384/ЕИО.
Това одобрение ни позволява да извършваме сами оценката на съответствие (първоначалната проверка) на произвежданите от нас везни с неавтоматично действие с капацитет до 200 тона, съгласно одобрения ни тип АТАРК-SCALE с ЕО Сертификат за одобрен тип № BG_11801 изменение 0.
„АТАРК” ЕООД притежава и собствени калибрирани еталонни теглилки с необходимата маса за проверка на произвежданите везни.Всичко това ни позволява да съкратим значително сроковете и разходите за произвежданите от нас везни и да предложим на клиентите ни още по-добри условия и конкурентни цени.

Публикувано от: atark - четвъртък 21 януари 2010 - 14:56:34изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Запечатваща машина СТР-320

„АТАРК” EООД за първи път представя на българския пазар новата машина модел СТР-320 за запечатване на полипропиленови (РР) тарелки с храна.
Запечатването на тарелки oт полипропилен (PP) е лесен и безопасен начин за опаковане на различни хранителни продукти.
За разлика от обикновеното цялостно фолиране, запечатването с машина СТР-320 задържа продуктите свежи за по - дълго време и опакованите продукти притежават атрактивен и практичен външен вид.
Машината за запечатване СТР-320 е идеална за запечатване на тарелки със супи и други течни храни. С нея можете да опаковате и месо, зеленчуци, плодове, ядки, млечни храни и др.
Намира приложение в ресторанти, заведения за бързо хранене, фирми за кетъринг, магазини за хранителни стоки и навсякъде, където се изисква опаковане на хранителни продукти.

Презентация
Проспектен материал
Публикувано от: atark - вторник 15 септември 2009 - 09:54:19изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 [2] 3 4 5
ATARK Ltd ® 2014