Коментари: 0
АТАРК ООД взе участие в Interfood & Drink

За първи път тази година "АТАРК" ООД взе участие в 16-тото специализирано изложение Interfood & Drink, което се проведе в Интер Експо Център, гр. София, от 11.11. до 14.11.2009г. Изложението се проведе паралелно със специализираните изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.
На изложението "АТАРК" ООД участва с щанд, на който представи висококачествените продукти и услуги, които предлага в областта на теглоизмерването, опаковането, автоматизацията, дозирането и софтуерните решения. Основната цел на участието ни бе фирмата да осъществи пряк контакт с потенциални клиенти в областта на хранително-вкусовата промишленост.

"АТАРК" ООД за първи път представи новата запечатваща машина за тарелки с храна - модел СТР-320. Уникалният дизайн и широкото приложение на машината предизвика огромен интерес у посетителите на щанда ни.

С участието си в това международно изложение "АТАРК" ООД доказа своето място на водещ производител на електронни везни и теглоизмерващи системи за дозиране и контрол и затвърди позициите си пред своите клиенти като надежден и професионален партньор, представител на редица световноизвестни производители - лидери в областта на теглоизмерването и опаковането.

Публикувано от: atark - неделя 15 ноември 2009 - 16:36:47изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Участие на Международен есенен панаир 2008, гр. Пловдив

„АТАРК” ООД взе участие на ежегодния Международен Технически Панаир – Пловдив 2008г., на който за поредна година се представи като лидер в областта на теглоизмерването, опаковането, дозирането и автоматизацията.

В самостоятелно бунгало, фирмата ни показа както традиционните за нейната дейност продукти: електронни везни за търговски обекти, промишлеността и лаборатории, ръчни и крачни запечатващи машини, машини за месообработка, ресторантско оборудване и др., така и една сравнително нова продуктова гама: вакуумиращи машини, производство на HENKELMAN – Холандия. Повече информация за тях можете да намерите в сайта ни в раздел „Опаковъчна и вакуумираща техника”.

Autumn Fair

Изложението бе добра възможност „АТАРК” ООД да покаже нови продукти, да създаде нови контакти, да се срещне с бъдещи клиенти и да заздрави бизнес взаимоотношенията си със стари партньори и клиенти. Доказателство за успешното ни представяне е и отчетеният ръст на поръчките за изпълнение, последвал участието ни.

Благодарим на всички, които ни посетиха! Очаквайте и през следващата година много нови продукти от областта на експозицията на „АТАРК” ООД.

Публикувано от: atark - петък 18 юли 2008 - 11:28:21изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 [3] 4
ATARK Ltd ® 2014