Във връзка с непрекъснато развиващата се дейност на фирмата в областта на теглоизмерването, опаковането, ресторантското оборудване и машините за месообработка и за да задоволи потребностите на клиентите си, „АТАРК” ЕООД набира дистрибутори от цялата страна.
Ние Ви предлагаме:

- Специални дистрибуторски условия
- Пълна техническа информация за продуктите и рекламни материали за тях
- Постоянна подкрепа на Вашите усилия за дистрибутиране на продуктите предлагани от нас и коректност при нашите бизнес взаимоотношения

За допълнителна информация се свържете с нас:
Шоурум
гр. София, ж.к. „Лагера”, бл. 44, партер
Тел/факс: (02) 951 5297; 958 1153

Публикувано от: atark - четвъртък 15 ноември 2007 - 11:40:38изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
АТАРК ООД взе участие в Interfood & Drink

За първи път тази година "АТАРК" ООД взе участие в 16-тото специализирано изложение Interfood & Drink, което се проведе в Интер Експо Център, гр. София, от 11.11. до 14.11.2009г. Изложението се проведе паралелно със специализираните изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.
На изложението "АТАРК" ООД участва с щанд, на който представи висококачествените продукти и услуги, които предлага в областта на теглоизмерването, опаковането, автоматизацията, дозирането и софтуерните решения. Основната цел на участието ни бе фирмата да осъществи пряк контакт с потенциални клиенти в областта на хранително-вкусовата промишленост.

"АТАРК" ООД за първи път представи новата запечатваща машина за тарелки с храна - модел СТР-320. Уникалният дизайн и широкото приложение на машината предизвика огромен интерес у посетителите на щанда ни.

С участието си в това международно изложение "АТАРК" ООД доказа своето място на водещ производител на електронни везни и теглоизмерващи системи за дозиране и контрол и затвърди позициите си пред своите клиенти като надежден и професионален партньор, представител на редица световноизвестни производители - лидери в областта на теглоизмерването и опаковането.

Публикувано от: atark - неделя 15 ноември 2009 - 16:36:47изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 [3] 4 5
ATARK Ltd ® 2014