Коментари: 0
Участие на Международен есенен панаир 2008, гр. Пловдив

„АТАРК” ООД взе участие на ежегодния Международен Технически Панаир – Пловдив 2008г., на който за поредна година се представи като лидер в областта на теглоизмерването, опаковането, дозирането и автоматизацията.

В самостоятелно бунгало, фирмата ни показа както традиционните за нейната дейност продукти: електронни везни за търговски обекти, промишлеността и лаборатории, ръчни и крачни запечатващи машини, машини за месообработка, ресторантско оборудване и др., така и една сравнително нова продуктова гама: вакуумиращи машини, производство на HENKELMAN – Холандия. Повече информация за тях можете да намерите в сайта ни в раздел „Опаковъчна и вакуумираща техника”.

Autumn Fair

Изложението бе добра възможност „АТАРК” ООД да покаже нови продукти, да създаде нови контакти, да се срещне с бъдещи клиенти и да заздрави бизнес взаимоотношенията си със стари партньори и клиенти. Доказателство за успешното ни представяне е и отчетеният ръст на поръчките за изпълнение, последвал участието ни.

Благодарим на всички, които ни посетиха! Очаквайте и през следващата година много нови продукти от областта на експозицията на „АТАРК” ООД.

Публикувано от: atark - петък 18 юли 2008 - 11:28:21изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Участие на Международен пролетен панаир 2008, гр. Пловдив

"АТАРК" ООД за първи път взе участие в специализираната изложба "ФУДТЕХ" на Международен пролетен панаир за потребителски стоки и технологии в гр. Пловдив, която се проведе от 12 до 17 май 2008г.
На многобройните посетители на самостоятелното ни бунгало "АТАРК" ООД демонстрира своя 19-годишен опит в областта на теглоизмерването, опаковането, автоматизацията, дозирането и софтуерните решения. Акцентът на това изложение бе "АТАРК" ООД да представи висококачествените продукти и услуги на фирмите, работещи в областта на хранително-вкусовата промишленост. На експозицията си за първи път представихме:

- Серията професионални вакуумиращи машини, производство на нашия нов партньор HENKELMAN - Холандия. С високото си качество, атрактивен дизайн и конкурентни цени, те представляваха голям интерес за посетителите на експозицията ни.

Прочети повече...
Публикувано от: atark - сряда 28 май 2008 - 14:07:34изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 3 [4] 5
ATARK Ltd ® 2014