Коментари: 0
Участие на Международен пролетен панаир 2008, гр. Пловдив

"АТАРК" ООД за първи път взе участие в специализираната изложба "ФУДТЕХ" на Международен пролетен панаир за потребителски стоки и технологии в гр. Пловдив, която се проведе от 12 до 17 май 2008г.
На многобройните посетители на самостоятелното ни бунгало "АТАРК" ООД демонстрира своя 19-годишен опит в областта на теглоизмерването, опаковането, автоматизацията, дозирането и софтуерните решения. Акцентът на това изложение бе "АТАРК" ООД да представи висококачествените продукти и услуги на фирмите, работещи в областта на хранително-вкусовата промишленост. На експозицията си за първи път представихме:

- Серията професионални вакуумиращи машини, производство на нашия нов партньор HENKELMAN - Холандия. С високото си качество, атрактивен дизайн и конкурентни цени, те представляваха голям интерес за посетителите на експозицията ни.

Прочети повече...
Публикувано от: atark - сряда 28 май 2008 - 14:07:34изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Международен технически панаир - гр. Пловдив 2007г.

И тази година фирма „АТАРК“ ООД не изневери на традицията с успешното си представяне на 63-ия Международен Технически Панаир в гр. Пловдив – Есен 2007 и се представи с едно от най-стилно изградените самостоятелни бунгала.
Международен Панаир Пловдив е своеобразна форма на изява за всяка българска фирма, която излиза на този най-широк у нас форум, за да покаже какво е постигнала до този момент, в каква посока се развива, да демонстрира пред своите досегашни и потенциални клиенти продуктите и услугите, които е в състояние да им предостави.


Прочети повече...

Публикувано от: atark - петък 26 октомври 2007 - 19:34:18изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 3 [4]
ATARK Ltd ® 2014