Новина: : Участие на Международен есенен панаир 2008, гр. Пловдив
(Категория: Други)
Публикувано от atark
петък 18 юли 2008 - 11:28:21

„АТАРК” ООД взе участие на ежегодния Международен Технически Панаир – Пловдив 2008г., на който за поредна година се представи като лидер в областта на теглоизмерването, опаковането, дозирането и автоматизацията.

В самостоятелно бунгало, фирмата ни показа както традиционните за нейната дейност продукти: електронни везни за търговски обекти, промишлеността и лаборатории, ръчни и крачни запечатващи машини, машини за месообработка, ресторантско оборудване и др., така и една сравнително нова продуктова гама: вакуумиращи машини, производство на HENKELMAN – Холандия. Повече информация за тях можете да намерите в сайта ни в раздел „Опаковъчна и вакуумираща техника”.

Autumn Fair

Изложението бе добра възможност „АТАРК” ООД да покаже нови продукти, да създаде нови контакти, да се срещне с бъдещи клиенти и да заздрави бизнес взаимоотношенията си със стари партньори и клиенти. Доказателство за успешното ни представяне е и отчетеният ръст на поръчките за изпълнение, последвал участието ни.

Благодарим на всички, които ни посетиха! Очаквайте и през следващата година много нови продукти от областта на експозицията на „АТАРК” ООД.
Новина от АТАРК ЕООД
( http://atark-bg.com/site/news.php?extend.15 )