Новина: : АТАРК ООД взе участие в Interfood & Drink
(Категория: Други)
Публикувано от atark
неделя 15 ноември 2009 - 16:36:47

За първи път тази година "АТАРК" ООД взе участие в 16-тото специализирано изложение Interfood & Drink, което се проведе в Интер Експо Център, гр. София, от 11.11. до 14.11.2009г. Изложението се проведе паралелно със специализираните изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.
На изложението "АТАРК" ООД участва с щанд, на който представи висококачествените продукти и услуги, които предлага в областта на теглоизмерването, опаковането, автоматизацията, дозирането и софтуерните решения. Основната цел на участието ни бе фирмата да осъществи пряк контакт с потенциални клиенти в областта на хранително-вкусовата промишленост.

"АТАРК" ООД за първи път представи новата запечатваща машина за тарелки с храна - модел СТР-320. Уникалният дизайн и широкото приложение на машината предизвика огромен интерес у посетителите на щанда ни.

С участието си в това международно изложение "АТАРК" ООД доказа своето място на водещ производител на електронни везни и теглоизмерващи системи за дозиране и контрол и затвърди позициите си пред своите клиенти като надежден и професионален партньор, представител на редица световноизвестни производители - лидери в областта на теглоизмерването и опаковането.
Новина от АТАРК ЕООД
( http://atark-bg.com/site/news.php?extend.18 )